Basiscursus vegetarisch koken

U bent hier

Home > Basiscursus vegetarisch koken

Wanneer

di, 28/05/2019 - 19:00 - 22:00
di, 04/06/2019 - 19:00 - 22:00
di, 11/06/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-05-28 19:00:002019-05-28 22:00:00GMT+01:00Basiscursus vegetarisch kokenBettystraat 7 8670 Koksijde2019-06-04 19:00:002019-06-04 22:00:00GMT+01:00Basiscursus vegetarisch kokenBettystraat 7 8670 Koksijde2019-06-11 19:00:002019-06-11 22:00:00GMT+01:00Basiscursus vegetarisch kokenBettystraat 7 8670 Koksijde

Waar

Natuureducatief Centrum Duinenhuis
Bettystraat 7
8670 Koksijde

Prijzen

Standaardprijs - 75.00

Code: WL7910

Overschakelen naar een meer vegetarisch voedingspatroon brengt verschillende vragen met zich mee. Vegetarisch koken is meer dan alleen vlees weglaten uit de maaltijden. Je leert nieuwe producten gebruiken en bouwt maaltijden op een andere manier op. Je leert in deze driedelige lessenreeks eenvoudige gerechten klaarmaken die versterkend, volwaardig en verzadigend zijn. Je werkt met seizoensingrediënten, verschillende graansoorten, plantaardige eiwitten en oliën, een grote waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen en natuurlijke zoetmiddelen.
De recepten zijn eenvoudig in te passen in de dagelijkse keuken en gezinssituaties met kinderen. Deze reeks is geschikt voor beginners en gevorderden.
 

Partners:

Natuureducatief Centrum Duinenhuis

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door verschillend werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de macrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegankelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.