CinemaPlus

U bent hier

Home > Nieuws > CinemaPlus

Naar een film kijken is een raam openen naar een andere wereld. Een film opent een deur naar verhalen die ontroeren, doen nadenken en een nieuw licht op de wereld werpen. In deze dagen kan iedereen wel wat extra schoonheid gebruiken en die kan je vanaf vandaag ook vinden op www.cinemaplus.be.

Cinemaplus.be is een platform waar je terecht kan om verhalen te ontdekken. Wij selecteerden tal van fantastische films, pakkende documentaires en boeiende toneelvoorstellingen. Een schatkamer aan verhalen die slechts enkele muisklikken van je scherm verwijderd is. ​Allemaal gratis (of voor een klein budget).

WAT IS ER TE ZIEN? ​

  • Elke maand trakteren we je op een film. Deze maand is dat de bekroonde kortfilm Downside Up, die je gratis kan bekijken van vrijdag 8 mei tot en zondag 10 mei 2020.
  • Daarnaast posten we wekelijks een kijktip. Een documentaire of film die ons alvast bij ons nekvel wist te grijpen. ​
  • Raak je maar niet uitgekeken? Klik dan zeker door naar de lijst met links voor nog meer kijkplezier.

Cinemaplus is een project van De Antenne, FMDO, BMLIK, Samen Divers en VormingPlus Oostende Westhoek. ​Samen streven we naar verbinding en gelijkwaardig samenleven. ​Films en documentaires hebben de kracht om thema’s bespreekbaar te maken en mensen zo te verbinden, te versterken en te inspireren. En dat is exact wat we met CinemaPlus willen doen.

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.