De relatie tussen voeding en kanker

U bent hier

Home > De relatie tussen voeding en kanker

Wanneer

do, 14/03/2019 - 19:00 - 21:00
Voeg toe aan kalender2019-03-14 19:00:002019-03-14 21:00:00GMT+01:00De relatie tussen voeding en kankerSint-Pol 3 8940 Wervik

Waar

Bibliotheek Wervik
Sint-Pol 3
8940 Wervik

Prijzen

Standaardprijs - 8.00
UiTPAS kansentarief - 1.60

Code: WW7501

Na hart- en vaatzieken is kanker de tweede meest voorkomende doodsoorzaak in België. Niet te verwonderen dat veel mensen zich ongerust maken over deze ernstige ziekte e willen preventief kunnen handelen. 
Wat is kanker? Door welke factoren wordt kanker beïnvloed? Wat is de rol van voeding? Welke factoren in de voeding bevorderen het ontstaan van kanker? Zijn er beschermende componenten in de voeding aanwezig? Wat is de rol van knoflook, koolsoorten, ruw vezel, vitaminen en sporenelementen? Is het juist dat barbecueën ongezond is en dat vlees verhitten toxisch is? Wat is de individuele relatie tussen voeding en borstkanker, maagkanker en longkanker? 
Tijdens de infosessie kom je meer te weten over het verband tussen voeding en kanker volgens recente wetenschappelijke inzichten

Partners:

Bibliotheek Wervik

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.