Debathoek

U bent hier

Home > Nieuws > Debathoek

Noodgedwongen sloten ook wij onze deuren. De reden waarom we jullie niet kunnen uitnodigen op interessante lezingen is alom gekend.  

Maar dat wil niet zeggen dat we jullie geen interessante sprekers kunnen voorschotelen. Dankzij de non-profitorganisatie TED - www.ted.com schuiven we twee maal per week twee boeiende sprekers naar voor. Twee sprekers die zich over hetzelfde thema buigen, elk met hun eigen invalshoek.

We horen graag wat jij denkt over de thema's waar ze het over hebben. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We bijten de spits af met Bill Gates, die al in 2015 voorspelde dat virussen en bacteries de volgende menselijke bedreiging zou worden. Daarnaast laten we Alanna Shaikh aan het woord. Zij heeft het over Corona en vertelt waarom het nu toeslaat, en wat we er in de toekomst aan kunnen doen.

Bill Gates is het boegbeeld en mede-oprichter van het bedrijf Microsoft. Hij was lange tijd de rijkste man ter wereld. Bill Gates houdt zich nu vooral bezig met de Bill en Melinda Gates Foundation, die verschillende liefdadigheidsprojecten steunt.

 

 

Alanna Shaikh is een consulente rond globale gezondheidsthema's, en gespecialiseerd  in het versterken van gezondheidssystemen.

 

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.