Hedendaagse en culinaire etiquette

U bent hier

Home > Hedendaagse en culinaire etiquette

Wanneer

di, 17/11/2020 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2020-11-17 19:30:002020-11-17 21:30:00GMT+01:00Hedendaagse en culinaire etiquetteCasinoplein 10 8670 Koksijde

Waar

Bibliotheek Koksijde
Casinoplein 10
8670 Koksijde

Prijzen

Standaardprijs - 5.00
Lid bibliotheek Koksijde - 3.00
UiTPAS kansentarief - 1.00

Code: WH8821

‘De Smaak van het geluk’ is dit jaar het thema van Week van de Smaak. Het koekje bij je koffie, het soldaatje dat je in je eitje dopt, de vers geplukte aardbei of dat stukje cake volgens het recept van je oma. Maar ook een mooie gedekte tafel of etentje volgens de regels van de etiquette kan een bron van geluk zijn. 

Franky Malbrancke frist de gedragsregels opnieuw op. Hoe ontvang ik mijn gasten? Hoe hou ik mijn glas vast? Wie zit waar aan tafel? Wat is een gepast geschenk voor de gastheer of –vrouw en wanneer worden deze attenties het beste uitgepakt?

Op een ludieke manier zet hij alle regeltjes nog eens op een rij. 

Praktische info:

Bekijk hier alle maatregelen die wij tegen Corona treffen, en wat we ook van jou verwachten:
https://www.vormingplusow.be/vorming-alle-veiligheid-0.

Dit is een lezing in het kader van Week van de Smaak 2020.

Partners:

Bibliotheek Koksijde

Over de begeleiding:

Deze activiteit is bijna volzet. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.