Klein geluk

U bent hier

Home > Klein geluk

Verbonden met jezelf, de ander en de natuur

Wanneer

za, 13/03/2021 - 11:30 - 16:00
Voeg toe aan kalender2021-03-13 11:30:002021-03-13 16:00:00GMT+01:00Klein gelukLindestraat 17 a 8691 Beveren-aan-de-ijzer

Waar

Dyzerpasserelle
Lindestraat 17 a
8691 Beveren-aan-de-ijzer

Prijzen

Standaardprijs - 20.00

Code: WW8977

Als 2020 ons iets geleerd heeft is het wel dat klein geluk misschien wel het grootste geluk van allemaal is. Het zit in de gewone, fijne momenten die zich verschuilen in de kleinste hoekjes. Een deugddoende wandeling, een goeie babbel die dieper gaat dan ‘Oeist?’. De eerste teug koffie ’s morgens of een bijzonder mooie wolkenlucht bij het vallen van de avond. Klein geluk zit in de momenten waarin je je verbonden voelt met jezelf, anderen en de natuur rond je. Vandaag staan we bewust stil bij klein geluk. Wat maakt mij echt gelukkig? Hoe kan ik daar aandachtiger en bewuster mee omgaan? 


We zijn te gast op d’ Yzerpasserelle, een landelijk gelegen B&B en landbouwbedrijf. Siska ontvangt ons hartelijk met een verzorgde lunch.

In de namiddag ga je via allerlei werkvormen aan de slag met klein geluk. Je denkt na over jouw klein geluk en je wisselt uit met anderen zodat je elkaar kunt inspireren. Wat opent jouw blik op de wereld? Waar word jij enthousiast en gelukkig van? Hoe kunnen we samen het verschil maken? Dit gedeeld klein geluk voelt als een warm dekentje in de laatste koude wintermaand.

Praktische info:

> Voor de start van de activiteit mailen we je een huiswerkopdracht. Je maakt deze individueel thuis en brengt deze mee naar de workshop.
> Lunch met hoeveproducten is inbegrepen in de prijs.

Over de begeleiding:

werkt mee aan een stevig netwerk in functie van de kansengroepen in de regio Westhoek. Daarnaast geeft ze cursus rond ‘Persoon & Relatie’ en helpt je zo je kennis te verruimen.

is verantwoordelijke externe communicatie. Ze verzamelt o.a. alle activiteiten, cursussen en ideeën en puzzelt ze ineen met het driemaandelijkse tijdschrift van VormingPlus als resultaat.

Trefwoorden: #kleingeluk, #landschap
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.