Koken met kruiden en specerijen

U bent hier

Home > Koken met kruiden en specerijen

De natuurlijke vegetarische keuken

Wanneer

di, 25/06/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-06-25 19:00:002019-06-25 22:00:00GMT+01:00Koken met kruiden en specerijenTorhoutsesteenweg 291 8400 Oostende

Waar

De Antenne
Torhoutsesteenweg 291
8400 Oostende

Prijzen

Standaardprijs - 30.00
UiTPAS kansentarief - 14.00

Code: OL8010

Kruiden en specerijen zorgen voor kleur, geur en aroma in je maaltijd. Maar het is een kunst op zich om de juiste kruiden in het juiste gerecht te gebruiken.

Ga aan de slag met talrijke kruiden en specerijen. Hoe combineer je ze voor het meest smaakvolle resultaat? Je kookt een vegetarische maaltijd, die je samen opeet en waarbij je ervaart hoe de gebruikte kruiden bijdragen aan de smaak. Wat je leert bereiden, is eenvoudig te integreren in zowel de klassieke als de vegetarische keuken. Daarnaast ga je ook dieper in op het specifieke van kruiden, het karakter en de werking, en de verschillende kruidenfamilies.


Praktische info:

Zowel geschikt voor beginnende koks als wie al thuis is in de natuurlijke keuken.

Partners:

De Antenne

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door verschillend werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de macrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegankelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.