Met welke streken vul jij je zomer?

Home > Met welke streken vul jij je zomer?

Vakantie is meer dan languit liggen op een wit strand met wuivende palmbomen. Of met de bergschoenen je een weg banen langs steile wandelpaadjes. Voor het echte vakantiegevoel komt er deze zomer geen vliegtuigticket of topbox aan te pas. Met ZomerStreken serveren we je een vakantie aan je voordeur in hapklare workshops en wandelingen.

Zelf zilver smeden in het zand van een duinpan. Oude paletten vertimmeren tot meubels. Koken met smaken uit alle windrichtingen. Keramiek, tijd nemen om te ontspannen, de truc van de perfecte cocktail. De streek net om de hoek of juist over de grens verkennen.  De verborgen verhalen van plekken waar altijd  je voorbij rijdt ontdekken.

Met ZomerStreken vullen we jouw vakantie.

ZomerStreken is de zomerhappening van VormingPlus. Tijdens de vakantie slaan we onze tenten op in de Westhoek. Van 's morgens tot 's avonds kun je aansluiten voor workshops, wandelingen en bezoeken. 
We strijken neer in mooie locaties die baden in het groen en de rust van de natuur. Het programma sluit nauw aan bij wat de omgeving te bieden heeft. 

Kijk, kies en schrijf je in!

        

 

Bekijk online de brochure of registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.