Nieuws

U bent hier

Home > Nieuws

Neen, we zijn er nog niet...

Terwijl we (on)geduldig wachten tot de coronacurve een diepe duik naar beneden neemt, houden wij onze deuren nog een tijdje langer gesloten en annuleren we tot en met 22 februari 2021 alle activiteiten.
Wanneer je ingeschreven bent voor een activiteit in deze periode, ontvang je van ons een mail met de nodige praktische informatie. 

We zijn er even niet

Onze deuren zijn al een tijdje gesloten, maar nu trekken we ook even de telefoon uit de stekker.
Van 21 december 2020 tot en met vrijdag 1 januari 2021 zijn we er niet.

Gelukkig, een nieuw jaar

2020 was dan wel het jaar waar ‘annuleren' het hoogste woord voerde, gelukkig zijn er nog steeds enkele zekerheden in het leven.

Wij sluiten voor even onze deuren

We willen mee een rem zetten op de veel te snel stijgende coronacijfers.
Daarom annuleren we onze activiteiten tot en met 19 november 2020.

Ben je ingeschreven voor een activiteit, dan ontvang je van ons snel een mail met de nodige praktische informatie.

Word jij onze nieuwe collega?

We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze educatieve ploeg. In deze tijden van corona willen we meer online content aanbieden. Hier zet jij je schouders onder. Daarnaast werk je mee aan de programmatie rond multimedia en help je mee met projecten van andere collega’s. Je kan je vlug inwerken in toepassingen als WebinarGeek en Zoom/Jitsi; je hebt kennis van video en live streamen en je kan ons verrassen met ideeën om via digitale weg de brug naar het grote publiek te slaan.

State of the Region | 6 oktober 2020

Op dinsdagavond 6 oktober 2020 vindt in de regio Oostende-Westhoek-Brugge de State of the Region plaats!

Vitamine T

Inspiratie voor de Toekomst

De coronacrisis schudt ons leven grondig door elkaar. Ze confronteert ons ook met enkele prangende vraagstukken voor de samenleving. Wat als we deze crisis aangrijpen als kans om na te denken over een andere toekomst?

Vitamine T gaat met jou op zoek naar antwoorden. En dat doen we niet alleen: inspirerende denkers en doeners werpen vanuit hun expertisedomein een blik op de wereld na vandaag. Verwacht je aan een reeks boeiende online events met namen van formaat!

Vorming in alle veiligheid

We willen mee een rem zetten op de veel te snel stijgende coronacijfers. Daarom blijven onze deuren gesloten en annuleren we onze activiteiten tot en met 22 februari 2021.
Ben je ingeschreven voor een activiteit die we helaas moeten annuleren, dan ontvang je van ons snel een mail met de nodige praktische informatie.

We zijn weer open!

Het slot moest even gesmeerd worden en we poetsen onze deurklinken extra op, want ...
we gooien de deuren van ons kantoor weer open.

Pagina's

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.