Ontmoeting: migratie vroeger en nu

U bent hier

Home > Ontmoeting: migratie vroeger en nu

Uitstap naar Antwerpen, Red Star Line museum

Wanneer

za, 19/10/2019 - 09:00 - 17:30
Voeg toe aan kalender2019-10-19 09:00:002019-10-19 17:30:00GMT+01:00Ontmoeting: migratie vroeger en nuMercatorlaan 15 8400 Oostende

Waar

Plaats van afspraak: Coach parking
Mercatorlaan 15
8400 Oostende

Prijzen

Standaardprijs - 40.00
Voordeeltarief - 30.00
UiTPAS kansentarief - 8.00

Code: OH8133

In Oostende wonen heel wat nieuwkomers op zoek naar een betere toekomst. Samen met hen gaan we met de bus richting Antwerpen om ons onder te dompelen in het verhaal van migratie vroeger en nu.


Antwerpen was in de tijd van de Red Star Line een plek van komen en gaan. Vandaag wonen er mensen van over heel de wereld in Antwerpen. Allemaal hebben ze hun eigen verhaal. Een verhaal van spanning en angst, maar ook van enthousiasme, avontuur en hoop op een betere toekomst. We krijgen een interactieve rondleiding gebaseerd op verhalen over migratie vroeger en nu, met aandacht voor eigen ervaringen.

Tijdens de middag eten we samen een kleine lunch in de cafetaria van het museum. Daarna strekken we even de benen en bezoeken we het dakterras van het MAS. We nemen de wandelboulevard aan de buitenzijde van het MAS. Deze biedt je de beste kijk op de stad.

Praktische info:

We spreken af aan de Coach parking, Mercatorlaan 15 in Oostende (bij hotel Melinda). De bus vertrekt om 9 u stipt.
Tijdens de rondleiding zal de gids zijn Nederlands afstemmen op het taalniveau van mensen die het Nederlands minder goed beheersen. Hou er dus rekening mee dat er eenvoudig Nederlands zal gesproken worden om de interactie met zowel Oostendenaars als met nieuwe Oostendenaars te bevorderen.

Busvervoer Oostende- Antwerpen heen en terug, ingang en gids museum, lichte lunch en bezoek dakterras MAS zijn inbegrepen in de prijs.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.