Pop-up soepcafé

U bent hier

Home > Pop-up soepcafé

Wanneer

wo, 10/07/2019 - 09:30 - 12:30
Voeg toe aan kalender2019-07-10 09:30:002019-07-10 12:30:00GMT+01:00Pop-up soepcaféNoordomstraat 2 8680 Koekelare

Waar

Huis Proot
Noordomstraat 2
8680 Koekelare

Prijzen

Standaardprijs - 0.00

Code: WZ8188

Ga aan de slag met voedseloverschotten die 's morgens opgehaald werden bij de lokale supermarkt en groenteboer en tover daarmee een heerlijke maaltijd op tafel.  Wij maken afspraken met lokale winkels en zorgen dat er een tafel vol winkelkneusjes (met een deukje of een plekje, maar altijd nog perfect eetbaar) voor je klaarstaat. 

Een gezellige sfeer van samen koken en eten maakt van Soepcafé een aangenaam groepsgebeuren, met de bedoeling om voedselverspilling aan te kaarten en er zelf iets aan de doen!

Samen maken we een vegetarisch buffet waar jij en de deelnemers van andere zomerstreek-activiteiten 's middags van kunnen smullen!


Er zijn al verschillende soepcafés actief in Vlaanderen, vaak ontstaan die als burgerinitiatief, uit een groep lokale mensen.

Wij openen een pop-up versie tijdens ZomerStreken zodat je met het concept kan kennismaken en je er misschien zelfs door laat inspireren...

 

Praktische info:

> Breng een aardappelmesje, snijplank en schort mee.
> Als deelnemer van het Soepcafé schuif je gratis aan tafel. Andere deelnemers van ZomerStreken kunnen meeëten voor een vrije bijdrage. De opbrengst schenken we aan een goed doel.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.