Proeven van Vedic art

U bent hier

Home > Proeven van Vedic art

Kunst en leven verbinden

Wanneer

wo, 19/08/2020 - 10:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2020-08-19 10:00:002020-08-19 16:00:00GMT+01:00Proeven van Vedic artIepersteenweg 56 8600 Woumen

Waar

Provinciaal Bezoekerscentrum De Blankaart
Iepersteenweg 56
8600 Woumen

Prijzen

Standaardprijs - 20.00
UiTPAS kansentarief - 4.00

Code: WZ8691

In een zaadje is alle kennis aanwezig. Het weet dat het een bloem moet worden en is pas vervuld als het helemaal tot bloei is gekomen. Het proces om een bloem te worden verloopt in perfect georganiseerde stappen en is een spontaan en natuurlijk proces. Jij bent als mens onlosmakelijk verbonden met de natuur. De wetten van de natuur zijn ook in jou werkzaam. Dat betekent dat alle kennis die jij nodig hebt om te komen tot een vervuld leven, net zoals bij het zaadje, in jou aanwezig is.

Vedic art toont je hoe je door te tekenen en te schilderen in 17 stappen terug in contact kan komen met dat zaadje in jou. De methode is ontwikkeld door de Zweed Curt Kälman en is gebaseerd op de Veda's, een oude Indische wijsheid over de kennis van het leven. Je creëert eerst op papier en daarna in het leven. Op die manier versmelten de kennis van het leven en kunst tot de kunst van het leven.

Je maakt in deze workshop kennis met de eerste 4 van de 17 stappen. Dit is een workshop waar je naast reflectie, creatief aan de slag gaat. Ervaring met tekenen of schilderen is niet nodig.

Praktische info:

Breng een notitieboekje en schrijfgerief mee. Zorg ook voor kladpapier, zacht zwart tekenpotlood bv.2B, vod, tape om papier vast te maken, tekenblok, kleurpotloden, kleren die vuil mogen worden of een schort, spuitbus haarlak, busje knutsellijm, potje voor water, tweetal kleine platte verfborstels en een klein flesje om water mee te spuiten.

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.