Repair Café

U bent hier

Home > Nieuws > Repair Café

Het Repair Café opent op zaterdag 7 mei 2016 voor de tweede maal de deuren in CC De Grote Post in Oostende. Repair Café pleit ervoor om spullen te herstellen in plaats van ze weg te gooien! Heb je een kapot strijkijzer, een jas met ontbrekende knoop of een computer met kuren? Samen met handige klusjesmannen en -vrouwen kijk je of de schade te herstellen is.

Van 13 u. tot 17 u. kun in CC De Grote Post terecht om kapotte elektro, fietsen, textiel, meubels en computers gratis te laten herstellen. De reparaties gebeuren samen met vrijwilligers die je tips geven hoe je eventuele gelijkaardige problemen in de toekomst makkelijk zelf kan oplossen . Je kan er ook enkele infostands bezoeken of gewoon genieten van een lekkere kop koffie met een stukje taart. 

Met het Repair Café willen we een antwoord bieden op onze wegwerpmaatschappij en zo een steentje bijdragen tot het verminderen van de afvalberg. Heel wat kapotte spullen kunnen we immers met een beetje moeite weer perfect in orde brengen. Dat is een stuk duurzamer dan weg te gooien en nieuw aan te kopen. 

Repair Café:
zaterdag 7 mei 2016
CC Grote Post, Oostende  
gratis

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.