Repair Café XL in de Grote Post

U bent hier

Home > Repair Café XL in de Grote Post

Wanneer

za, 06/04/2019 - 13:30 - 17:00
Voeg toe aan kalender2019-04-06 13:30:002019-04-06 17:00:00GMT+01:00Repair Café XL in de Grote PostH. Serruyslaan 18 /A 8400 Oostende

Waar

CC De Grote Post
H. Serruyslaan 18 /A
8400 Oostende

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: OL7826

Wat doe je met een gammele stoel? Met een broodrooster die hapert? Een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet!

Kom naar het Repair Café XL in de Grote Post en geef je spullen een tweede leven. Je vindt er het nodige materiaal én deskundige hulp om je kapotte zaken – in de mate van het mogelijke – te fiksen. Kledij, computers, (al dan niet elektrische) apparaten, speelgoed, fietsen, … neem het mee voor een gratis herstelbeurt in een gezellige, ontspannen sfeer.

 

Naast het herstellen van spullen kan je ook genieten van tal van randactiviteiten.

Neem gerust een kijkje op één van onze standen:

-         Ruilen, meenemen of weggeven van plantjes bij de stand van Velt Oostende

-         Een weggeeftafel waar je spullen kunt weggeven of meenemen. Allemaal gratis.

-         Een gezellige barruimte waar je iets kan drinken of lekkers kan eten

-         Informatie over letsen (ruilen van goederen en diensten) onder leiding van Lets Oostende

Zin in een gratis workshop upcyling? Kom aanschuiven bij

-         Een workshop ‘Maak je eigen cadeauverpakking uit oude magazines’ onder leiding van Els Couvreur ( om 14 u. en om 15 u.)

-         Een workshop ‘Keramiek herwaarderen’: o.a. aan de hand van koude keramiekverf oude keramiekstukken beschilderen of gebroken keramiekstukken omvormen tot een nieuw stuk. (doorlopende workshop o.l.v. Zandzand)

-         Een workshop ‘Upcycling van plastiek’: het op elkaar leggen en strijken van plastiek tot een nieuwe ondergrond en van daaruit een nieuw stuk maken. (doorlopende workshop o.l.v. Zandzand)


's Avonds is er ook de voorstelling van Henk Ryckaert 'Maak' in CC De Grote Post om 20 u. Info en tickets via www.degrotepost.be

Partners:

CC De Grote Post
Velt Oostende

Over de begeleiding:

Is het aanspreekpunt voor de vrijwilligers in Oostende. Hij maakt ze wegwijs in het begeleiden van activiteiten en spreekt hen aan als VormingPlus handen tekort komt bij bijvoorbeeld de bedeling van brochures.

heeft als voornaamste taken het integreren van Integrale Kwaliteitszorg, de programmatie van ecologische, culturele en maatschappijgerichte onderwerpen en ondersteunt mee de coördinatie van het vormingsaanbod in de regio Oudenburg, Bredene en Oostende.

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.