Repair Café zkt vrijwilligers

U bent hier

Home > Nieuws > Repair Café zkt vrijwilligers

Het Repair Café opent op 7 mei voor de tweede maal de deuren in CC De Grote Post in Oostende. Maar om alle kapotte spullen te herstellen, kunnen we nog wat vaardige handen gebruiken. Ben je handig? Lees dan zeker verder.

Repair Café pleit ervoor om spullen te herstellen in plaats van ze weg te gooien! VormingPlus Oostende-Westhoek organiseert voor de tweede maal ‘Het Grote Repair Café in CC De Grote Post’.  Een kapot strijkijzer, broodrooster of platenspeler? Samen met handige klusjesmannen en -vrouwen kijk je of de schade te herstellen is.

Daarom zijn we op zoek naar handige mensen die overweg kunnen met textiel, elektro, fietsen, meubels en IT.  Maar ook sympathieke gastvrouwen en -heren, vrijwilligers die reclame willen maken, taartenbakkers, barmannen en -vrouwen, fotografen, …   kunnen een handje toesteken.

Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact op met  caroline.croene@vormingplus.be (voor 18 maart 2016).  Meer weten over de achtergrond en doelstellingen van Repair Café? www.repaircafe.be

Repair Café:
zaterdag 7 mei 2016 | CC Grote Post, Oostende  

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.