Simpele administratie met Google

U bent hier

Home > Simpele administratie met Google

voor verenigingen

Wanneer

ma, 18/03/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-03-18 19:00:002019-03-18 22:00:00GMT+01:00Simpele administratie met GoogleValkestraat 18 8620 Nieuwpoort

Waar

City
Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort

Prijzen

Standaardprijs - 6.00

Code: WW7901

Google is een praktisch middel om samen te werken binnen je vereniging. Google biedt gratis online software en diensten die handig kunnen zijn om te e-mailen, samen aan documenten te werken en agenda’s te beheren en te delen. Met de apps van Google kan je inschrijvingsformulieren maken, samen activiteiten plannen, fotoalbums delen en de ledenadministratie bijhouden.
Misschien bieden ook de apps Maps, Blogger, Youtube en Google voor de non-profit kansen. Ten slotte leer je hoe je de info van je vereniging in de zoekmachine invoert en hoe je relevant blijft in de zoekresultaten. Al deze toepassingen zijn goed met elkaar geïntegreerd. Je hoeft zelf geen software meer te installeren en onderhouden. De Google apps zijn altijd en overal beschikbaar vanaf elke computer, laptop, smartphone of tablet.  

Partners:

CO7
Achthoek

Over de begeleiding:

Carina Gülcher geeft al vele jaren computerles aan beginners. Lesgeven zit haar in het bloed. Toen ze in 2000 afstudeerde aan de Hogeschool West-Vlaanderen, is ze er vol enthousiasme aan begonnen en doet het nog altijd met even veel plezier. Carina gaat rustig en zeer gestructureerd te werk. Zij tracht de cursisten op hun gemak te stellen en hen basisinzichten mee te geven zodat zij beter met de computer overweg kunnen. Of met de gsm of de digitale televisie. En dat werkt. Ook bij die mensen die het omgaan met de nieuwe communicatiemiddelen als een reuzenhoge drempel aanvoelen. Sinds september 2013 heeft Carina Gülcher een eigen zaak: ComputerTrainer.

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.