Stilte langs het mooiste van Heuvelland

U bent hier

Home > Stilte langs het mooiste van Heuvelland

Wanneer

do, 22/08/2019 - 19:00 - 21:30
Voeg toe aan kalender2019-08-22 19:00:002019-08-22 21:30:00GMT+01:00Stilte langs het mooiste van HeuvellandDikkebusstraat 131 8958 Loker

Waar

OC de Galoye
Dikkebusstraat 131
8958 Loker

Prijzen

Standaardprijs - 6.00

Code: WZ8120

Er is wellicht geen mooier moment om van de stilte te genieten dan wanneer de avond valt en de natuur zich klaarmaakt voor de nacht. Tijdens deze stiltewandeling van 7 km luisteren we naar de stilte van de avond. Daarnaast gaan we op zoek naar de stilte in onszelf. In het dagelijkse leven zien we immers al te vaak over het hoofd hoe belangrijk de stilte wel is voor de kwaliteit van het leven. Om die stilte terug te vinden, stappen we langs enkele van de mooiste, maar ook minst bekende plekjes van Heuvelland. De wandeling voert ons langs beekdalen, weiden, bossen en brede panorama's.

Praktische info:

> Draag stevige wandelschoenen en aangepaste kledij.

(een lokaal glaasje wijn of fruitsap na de wandeling inbegrepen)

Over de begeleiding:

is overkoepelend coördinator van de Volkshogeschool Regio Oostende-Westhoek. In opdracht van het bestuur van de volkshogeschool is hij verantwoordelijk voor de concretisering van de beleidsbeslissingen, voor de teamwerking en voor de globale realisatie van de opdrachten van de volkshogeschool. Daarbij zoekt hij naar een goede balans tussen het uitwerken van een eigen aanbod, het coördineren en afstemmen van de vorming in de regio, de netwerking en de participatie in vernieuwingsprojecten die inspelen op eigentijdse noden aan levenslang en levensbreed leren.

Trefwoorden: Natuur, Onszelf, Stilte, Wandeling
Deze activiteit is bijna volzet. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.