Vegetarisch koken: hoe begin je er aan?

U bent hier

Home > Vegetarisch koken: hoe begin je er aan?

Wegwijs in de producten en ideeën

Wanneer

di, 21/05/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-05-21 19:00:002019-05-21 22:00:00GMT+01:00Vegetarisch koken: hoe begin je er aan?Bettystraat 7 8670 Koksijde

Waar

Natuureducatief Centrum Duinenhuis
Bettystraat 7
8670 Koksijde

Prijzen

Standaardprijs - 0.00

Code: WL7928

Omschakelen naar een (meer) vegetarisch voedingspatroon zorgt voor heel wat vragen. Het is niet eenvoudig om je weg te vinden in het grote product- en informatieaanbod rond vegetarische voeding.
Peter Vandermeersch laat je tijdens deze lezing kennis maken met voedingsmiddelen, basisbegrippen en ideeën. Je hebt ruim de tijd om ook zelf vragen te stellen.

Partners:

Natuureducatief Centrum Duinenhuis

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door verschillend werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de macrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegankelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.