Vegetarische feesthapjes en (dip)sauzen

U bent hier

Home > Vegetarische feesthapjes en (dip)sauzen

Wanneer

ma, 25/11/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-11-25 19:00:002019-11-25 22:00:00GMT+01:00Vegetarische feesthapjes en (dip)sauzenBettystraat 7 8670 Koksijde

Waar

Natuureducatief Centrum Duinenhuis
Bettystraat 7
8670 Koksijde

Prijzen

Standaardprijs - 25.00

Code: OH8263

Maak feestelijke vegetarische aperitiefhapjes, samen met enkele bijpassende sausjes. Dipsausjes, plantaardige mayonaises, kruidenstrooisels en pesto’s brengen smaak en kleur op je bord. Je maakt kleine hapjes met noten, pitten, zaden, groenten, bonen, yoghurt en kruiden. Je feesthapjes zijn daardoor niet alleen gezonder, maar ook een feest voor het oog.

Praktische info:

Breng bewaardoosjes, een schort en een keukenhanddoek mee.

Partners:

Natuureducatief Centrum Duinenhuis

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door verschillend werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de macrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegankelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.