Vegetarische seizoenslasagne

U bent hier

Home > Vegetarische seizoenslasagne

Wanneer

do, 05/03/2020 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-03-05 19:00:002020-03-05 22:00:00GMT+01:00Vegetarische seizoenslasagneTresoriesstraat 3 8980 Zonnebeke

Waar

OC 't Zonnerad
Tresoriesstraat 3
8980 Zonnebeke

Prijzen

Standaardprijs - 15.00

Code: WW8358

Een lasagne leent zich goed om te koken op het ritme van de seizoenen. In deze les maak je met de ingrediënten van het moment verrassende, kleurrijke maar vooral ook eenvoudige lasagne. 

Inschrijven bij

Gemeente Zonnebeke TTG
Tel:
051/48.00.61

Partners:

Gemeente Zonnebeke TTG

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door verschillend werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de macrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegankelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.