Vegetarische stoofpotjes

U bent hier

Home > Vegetarische stoofpotjes

Wanneer

do, 14/11/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-11-14 19:00:002019-11-14 22:00:00GMT+01:00Vegetarische stoofpotjesTorhoutsesteenweg 291 8400 Oostende

Waar

De Antenne
Torhoutsesteenweg 291
8400 Oostende

Prijzen

Standaardprijs - 30.00
UiTPAS kansentarief - 14.00

Code: OH8288

Een stoofpotje is de ideale manier om volwaardige, kleurrijke en verwarmende gerechten op tafel te zetten. Klassiekers zoals hutsepot, goulash, tajines en ratatouille leer je in vegetarische versie bereiden. Je leert ook welke ingrediënten je kunt gebruiken en combineren om zelf plantaardige stoofpotjes te maken. Je werkt zowel met gedroogde en verse kruiden. En leert hoe je de groenten niet plat kookt, maar ze net tot hun recht laat komen.

Partners:

De Antenne

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door verschillend werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de macrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegankelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit.

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.