Veggie seizoenspizza's

U bent hier

Home > Veggie seizoenspizza's

Wanneer

di, 26/02/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-02-26 19:00:002019-02-26 22:00:00GMT+01:00Veggie seizoenspizza'sTorhoutsesteenweg 291 8400 Oostende

Waar

De Antenne
Torhoutsesteenweg 291
8400 Oostende

Prijzen

Standaardprijs - 30.00
UiTPAS kansentarief - 14.00

Code: OW7794

Pizza's kunnen veel meer zijn dan een ronde schijf met tomaat en kaas. Leer een pizza samenstellen met seizoensgebonden groenten en kruiden. Je maakt verrassende, kleurrijke en gezonde pizza's, gebaseerd op de groenten van het winterseizoen. Het eindresultaat is smakelijk en ook eenvoudig, zodat je er ook thuis mee verder aan de slag kan. Je maakt ook zelf een licht pizzadeeg, zonder gist.
 

Partners:

De Antenne

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door verschillend werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de macrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegankelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.