Verander de klimaatverandering

U bent hier

Home > Verander de klimaatverandering

Wanneer

zo, 03/02/2019 - 14:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2019-02-03 14:00:002019-02-03 16:00:00GMT+01:00Verander de klimaatveranderingVeurnestraat 15 8970 Poperinge

Waar

LDC De Bres
Veurnestraat 15
8970 Poperinge

Prijzen

Standaardprijs - 5.00
UiTPAS kansentarief - 1.00

Code: WW7859

De klimaatcrisis is zonder twijfel de grootste ramp die de mensheid ooit heeft bedreigd. Toch blijken we er niet van wakker te liggen.Filmregisseur, televisiemaker en klimaatactivist Nic Balthazar doet dat wel. In deze lezing legy hij uit waarom hij zich zoveel zorgen maakt. Hij zou geen film- en televisiemaker zijn mocht hij dat niet doen met een hoop filmpjes en beeldmateriaal. En er wordt gezongen natuurlijk! Do it now! Zou het immers kunnen dat de situatie misschien nog een hoop zorgelijker is dan ons wordt verteld?
Maar hoe komt het dat we ook niet geloven dat alle oplossingen die voorliggen een stuk hoopvoller en realistischer zijn dan ons wordt verteld? Zou het kunnen zijn dat alle crisissen die ons op dit moment bedreigen misschien een gemeenschappelijke oorzaak zouden kunnen hebben? En dus ook een gemeenschappelijke oplossing? Nic Balthazar breekt een lans voor een andere manier van denken, van ondernemen, van werken en van leven. Durven veranderen dus. Ook om de klimaatverandering te veranderen. 

Praktische info:

Voor de lezing kan je aanschuiven in het Soepcafé. Je bent welkom in de Bres vanaf 12.30 u. waar je jouw bord vult met vegetarische gerechten.
Mee eten is gratis, maar geef op voorhand een seintje op soeppoperinge@gmail.com.

Partners:

Stad Poperinge - Dienst Duurzaamheid

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.