Vredeswandeling 2019

U bent hier

Home > Nieuws > Vredeswandeling 2019

Een jaar na de eerste wandeling doen we het opnieuw. Op zondag 24 maart 2019 trekken we opnieuw door Oostende met de vredeswandeling. Stap mee en toon dat je kiest voor respect, solidariteit en verbondenheid. 

Onze stad, ons land en onze wereld zijn een kleurrijke mengelmoes geworden. Afkomst, religies, geaardheid of achtergrond zijn manieren geworden om mensen te categoriseren. Maar wat als we die hokjes doorbreken? Wat als we investeren in contact en begrip voor elkaar opbrengen? Is het geen gezondere optie om te kiezen voor respect, solidariteit en verbondenheid?

Op zondag 24 maart 2019 trekt de vredeswandeling voor de tweede keer door Oostende. Onder de vlag van vrede trekken we door de straten van de koningin der badsteden om onze stem te laten horen. Iedereen hoort er bij. Onvoorwaardelijk en zonder uitzondering.

Doe mee aan deze pluralistische vredeswandeling en draag zo bij aan een breed draagvlak dat gelooft in ontmoeting, dialoog en diversiteit. Stap mee om te tonen dat je pleit voor een samenleving die tegengewicht biedt aan haat, onverdraagzaamheid of racisme.

Verzamelen om 14.30 u. op het Sint Petrus en Paulusplein, Oostende

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.