Webinar | Is er nog leven in het heelal?

U bent hier

Home > Webinar | Is er nog leven in het heelal?

'Hallo, is daar nog iemand?'

Wanneer

vr, 19/02/2021 - 19:00 - 20:30
Voeg toe aan kalender2021-02-19 19:00:002021-02-19 20:30:00GMT+01:00Webinar | Is er nog leven in het heelal?van thuis uit Online Online

Waar

Thuis
van thuis uit
Online Online

Prijzen

Standaardprijs - 5.00
UiTPAS kansentarief - 1.00

Code: OW9062

Door de ontdekking van steeds meer exo-planeten, wordt het met de dag duidelijker dat er massaal veel werelden in het heelal moeten zijn, gelijksoortig aan de onze. Uiteraard wordt de vraag “Is er nog ergens anders leven in ons universum?” dan ook opnieuw zeer actueel. Tijd dus om alle aspecten, verbonden met deze vraag, op een rijtje te zetten. Interessant ook om na te gaan wat bekende filosofen en wetenschappers hierover te vertellen hadden!


Dr. Roger Van der Linden is afgestudeerd als doctor in de wetenschappen en heeft een carrière als directeur in de petrochemie achter de rug. Eén van zijn passies is sterrenkunde en kosmologie. Bij de volkssterrenwacht Urania te Hove is hij reeds 5 jaar actief als vrijwilliger en geeft er rondleidingen en lezingen. Zijn doelstelling hierbij is om wetenschap te vertalen naar het grote publiek toe.

Praktische info:

Deze lezing is onderdeel van de reeks DIAGONAAL: een ontmoetingskring van mensen die geïnteresseerd zijn in de wereld rondom heb, maar ook in hoe andere mensen die wereld beleven. Samen buigen we ons over kunst, film, geschiedenis, literatuur, wetenschap, maatschappij, natuur en muziek. Kortom, alle elementen die de samenleving vormen en kruiden.

Dit is een online activiteit die je van thuis uit volgt via computer of tablet. Een uur voor de start krijg je de deelnamelink toegestuurd via e-mail. Door hierop te klikken sluit je automatisch aan bij de webinar. Gebruik bij voorkeur Google Chrome als browser. Dit handig stappenplannetje helpt je op weg: https://www.vormingplusow.be/hoe-doe-je-dat-een-webinar-volgen
De replay van deze webinar is tot 7 dagen na opname beschikbaar.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.