Webinar | Voeding en vermoeidheid

U bent hier

Home > Webinar | Voeding en vermoeidheid

Wanneer

vr, 12/06/2020 - 14:00 - 15:30
Voeg toe aan kalender2020-06-12 14:00:002020-06-12 15:30:00GMT+01:00Webinar | Voeding en vermoeidheidvan thuis uit 8400 Oostende

Waar

Vanuit uw kot
van thuis uit
8400 Oostende

Prijzen

Standaardprijs - 0.00

Code: OL8734

Vermoeid zijn, nooit helemaal uitgeslapen opstaan, CVS, burn-out, .. Deze aandoeningen komen steeds meer voor. We leven in een drukke en snelle maatschappij met talrijke prikkels, waar ons lichaam niet voor gemaakt is. Genetische evolutie verloopt immers erg langzaam, genetisch zijn we nog steeds uitgerust voor een levensstijl uit de oertijd. 

Ook onze sterk bewerkte voeding (veel suikers, smaakversterkers, kleurstoffen, bewaarmiddelen) is voor dat oerlijf vreemd en dus vaak een energierover in plaats van een energiegever. Vermoeidheid is het eerste waarschuwingssignaal. 

Welke factoren lokken dat vermoeid gevoel uit? Wat kunnen we er zelf aan doen? Welke voeding rooft of geeft energie? En welke bereidingswijzen geven veel kracht?

Praktische info:

Dit is een online activiteit die je van thuis uit volgt via computer of tablet.

Weet je niet hoe het werkt om een webinar te volgen? Dit is een handig stappenplannetje: https://www.vormingplusow.be/hoe-doe-je-dat-een-webinar-volgen

Over de begeleiding:

Trefwoorden: Online, Activiteit
Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.