Welke veiligheidsmaatregelen nemen jullie ivm covid-19?

U bent hier

Home > Frequently Asked Questions > Welke veiligheidsmaatregelen nemen jullie ivm covid-19?
Wat doen we met VormingPlus? 
Wij zorgen voor een gespreid onthaal van de verschillende activiteiten. Zo vermijden we een toeloop van mensen en wachtrijen. Kom dus zeker op tijd! Zo kunnen we een veilige start van de activiteit garanderen. 
We hebben het aantal deelnemers per activiteit aangepast zodat we in elk lokaal de anderhalve meter afstand kunnen garanderen. Waar mogelijk gaat de activiteit buiten door. 
Je vormt voor de duur van de activiteit een contactbubbel met de andere deelnemers. 
Elk lokaal wordt voor de start van de activiteit grondig gepoetst en ontsmet
Wanneer er tijdens een activiteit materiaal moet gedeeld worden (vb. handzaag of mixer) is er een medewerker aanwezig die ervoor zorgt dat dit ontsmet wordt tussen het wisselen van gebruiker door. 
Bij het onthaal plaatsen we plexi beschermingswanden
We voorzien ontsmettende handgel
 
Wat moet je zelf doen? 
Wie ziek is of in de vijf dagen voor de start van de activiteit symptonen vertoont van covid-19  – hoesten, verstopte neus, koorts, diarree, keelpijn, moeilijk ademen – blijft thuis en kan niet deelnemen. 
Neem in dit geval contact op met het secretariaat. We betalen het inschrijvingsgeld terug na afgifte van een doktersbewijs.
We weten dat dit strikt is, maar het is zeer belangrijk. We rekenen op jou om dit goed op te volgen en op jouw eerlijkheid. Wanneer je deelneemt aan een activiteit, wil dit zeggen dat je de voorwaarden erkent en respecteert. 
Breng een mondmasker mee voor de momenten waarop je misschien dichter dan anderhalve meter komt.
Wij serveren dit jaar geen lunchbuffet. Je mag zelf jouw picknick en drank meebrengen. Er worden zowel binnen als buiten plaatsen voorzien waar je rustig kan picknicken. 
(Bij het onthaal zal ook een adressenlijst aanwezig zijn met zaken waar je een broodje of salade kan bestellen. Let op! Wij kunnen geen bestelling voor jou doen, je moet zelf naar de zaak in kwestie gaan).
Schrijf vooraf in. Eerst en vooral omdat het aantal plaatsen dit jaar – meer dan anders – beperkt is. Daarnaast is het voor ons belangrijk om een goed zicht te hebben op wie aanwezig zal zijn. 
 

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.