Wij zorgen voor jouw privacy

U bent hier

Home > Nieuws > Wij zorgen voor jouw privacy

Privacy, dat is iets persoonlijk.  Daarom juichen we de nieuwe privacywetgeving in Europa (GDPR) toe en dragen graag zorg voor jouw gegevens.
We zetten even op een rijtje waarom we jouw gegevens nodig hebben en wat we er mee doen.

Als je bij ons inschrijft voor een activiteit, dan vragen wij naar je voornaam, naam, postadres, mailadres en telefoonnummer(s). Deze gegevens hebben wij nodig om jouw inschrijving in orde te kunnen maken en om jouw betaling te kunnen koppelen aan de juiste persoon. Om die reden vragen wij ook naar jouw postadres. Je kan namelijk een naamgenoot hebben die elders in de regio woont.

Je mailadres hebben we nodig om na je inschrijving  een bevestigingsmail te sturen. Op die manier weet je dat je correct ingeschreven bent. Op de bevestigingsmail vind je bovendien ook de betalingsgegevens terug en een link naar de activiteit op onze website. Zo kan je op elk moment de praktische gegevens van jouw activiteit terugvinden. Je telefoonnummer houden we dan weer bij om je bij dringende gevallen te kunnen contacteren of om je op de hoogte te kunnen brengen van last-minute wijzigingen of annuleringen. Wanneer je de deelnameprijs overschrijft via de bank, dan houden wij ook het nummer van jouw bankrekening bij. Dit doen we om vlot jouw deelname terug te kunnen betalen mocht een activiteit geannuleerd worden.

Je kan onze volledige privacyverklaring hier nalezen. 

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.