Zomerse groentetaarten en tarteletjes

U bent hier

Home > Zomerse groentetaarten en tarteletjes

Wanneer

di, 18/06/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-06-18 19:00:002019-06-18 22:00:00GMT+01:00Zomerse groentetaarten en tarteletjesTorhoutsesteenweg 291 8400 Oostende

Waar

De Antenne
Torhoutsesteenweg 291
8400 Oostende

Prijzen

Standaardprijs - 30.00
UiTPAS kansentarief - 14.00

Code: OL7869

Met groententaarten kan je seizoensgroenten eenvoudig en smaakvol combineren in een maaltijd of buffet. Zelfs restjes kunnen via een groententaart worden verwerkt. Je leert groententaarten maken zowel met ei als zonder ei, met of zonder echte room en met of zonder kaas. Je maakt ook zelf een deeg waarmee je kleine taartjes of tartelettes samenstelt. Met waardevolle plantaardige bindmiddelen zorg je voor een goede binding van het deeg, zodat je groententaarten lichter maar ook beter verteerbaar worden. Ten slotte eet je samen de groentetaarten op die de groep bereid heeft. Alle recepten zijn eenvoudig te integreren in de dagelijkse keuken.
 

Praktische info:

Breng een schilmesje, bewaardoosjes, een schort en een keukenhanddoek mee.

Partners:

De Antenne

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door verschillend werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de macrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië. De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegankelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.