Zomerstreken

U bent hier

Home > Zomerstreken

Na een lente elk in ons eigen kot, zijn we heel blij dat we jullie in augustus opnieuw kunnen verwelkomen op onze ZomerStreken. 
Dit jaar organiseren we maar één editie, eentje waar we ons gezicht waarschijnlijk af en toe moeten verbergen achter een mondmasker. Eentje waar de geur van ontsmettende gel alom tegenwoordig zal zijn.  
Maar meteen ook de eerste kans dat we elkaar weer echt zien. Echt ontmoeten, zonder een tablet- of laptopscherm tussen ons. Waar we weer samen de frisse buitenlucht opsnuiven, verhalen delen en ervaringen uitwisselen. Waar je kan bijleren door opnieuw al je zintuigen te gebruiken.  We kijken er naar uit! 

De afgelopen maanden verkende je waarschijnlijk alle hoekjes en kantjes van je eigen buurt. Misschien snak je naar een ander uitzicht en heb je nood aan een dosis onversneden vakantiegevoel. 
Weet dan dat vakantie meer is dan languit liggen op een wit strand met wuivende palmbomen. Of met bergschoenen je een weg banen langs steile wandelpaadjes. Voor het echte vakantiegevoel hoeft er geen vliegtuigticket of urenlang fileschuiven aan de pas te komen.

Wij serveren je een streepje zomergevoel in de groene oase van De Blankaart. De geur van kruidige drankjes. Oude paletten vertimmeren tot meubels. Cocktails shaken als een volleerde bartender. De tijd nemen om je enkel op je ademhaling te concentreren. Een naam kunnen plakken op al wat vliegt en fladdert door de lucht. De verborgen paadjes net om de hoek verkennen.  De onbekende verhalen van plekken waar altijd  je voorbij rijdt ontdekken.
ZomerStreken serveert je het vakantiegevoel in hapklare workshops en wandelingen.

Ontdek het programma hier

Registreer je om de brochure gratis in je bus te krijgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.